Hjemmelaget kebab

Nesten i hvert fall...


"Heat and eat" som det står på Pakken... Ganske hjemmelaget vil jeg si, hehe


Kjøttet


Salat, mais, kjøtt og kebabdressing blandet sammen


Pitabrød og kebaben!

Kebabdressingen smakte egentlig litt hamburgerdressing men litt sterkere.
Kebabkjøttet syntes jeg var godt, men Martin sa det smakte litt lam.
Det la ikke jeg merke til og jeg hater lamme smaken...

Alt i alt  var det helt greit.
Jeg tror ikke vi kommer til å kjøpe det flere ganger, men det var verdt et forsøk, hehe.
Kebabkjøttet var kjempebillig på Kiwi, tror det kostet 40kr eller noe sånn.

Har du prøvd dette?

2 kommentarer

Julia Alexandersen

22.10.2010 kl.00:39

Jeg har aldri prøvd den der, men jeg pleier å lage min egen kebab fra scratch, men da med kylling. Sausene er hjemmelaget og. Synes det er mye bedre enn de man kjøper ferdig, men smaken ligner mer på svensk kebab enn norsk, noe jeg synes er veldig positivt :)

Leah Renée Live, Laugh, Love

22.10.2010 kl.15:20

Nei jeg gikk forbi det hin dagen og tenkte USJ! :P

Skriv en ny kommentar

hits